2





Ensimmäisenä aiheena oli omaksua jonkin valokuvaajan tyyli ja ottaa siitä 4 kuvan sarja. Valitsin Kalle Katailan tyylin. Hän otti kuvia maisemasta, jonka keskellä kaukan seisoi ihminen. En tehnyt ihan samalla tyylillä, sillä Katailan jokaisessa kuvassa ihminen katsoi poispäin kamerasta. Minun malli ei seisonut myöskään yhtä kaukana ja keskellä. Katailalla oli myös dramaattisemmat maisemat, joissa kuitenkin oli vähän rauhallisempi tunnelma. Minun kuvissa on paljon paljon puita taustalla, kun taas hänellä usein puolet kuvasta on taivasta. 

Ylimmästä kuvasta pidin vähiten, sillä se on vähän tylsä. Toisesta kuvasta pidin ehkä eniten, sillä malli näyttää kivalta keskellä muuria. Kuva onnistui, koska kuvassa ei ollut liikaa elementtejä ja taivas alkoi puolessa välissä kuvaa. Taivaan pituus kuvassa tuo kivasti draamaa. Kolmas kuva ei ollut suosikkini myöskään. Oli vaikea löytää hyvää paikkaa kuvata. Kuitenkin viimeinen kuva on mielestäni ihan kiva. Puut ovat pitkiä ja näyttävät siksi kivalle. Kuva on muuten hyvin väritön ja graafinen, mutta mallin farkut ovat siniset. Puut olivat melkein linjassa ja malli pääsi niiden väliin. 

Toistuvana elementtinä oli lisänä se, että kuvat olivat pitkulaisia ja niissä oli aina puita. Ehkä tietynlainen karu tunnelma ja harmaus myös. Kuvat olivat ihan ok muttei mielestäni kauhean hyvät. Ne olivat vähän tylsiä, mutta en löytänyt parempia paikkoja kuvata. Olisi ehkä pitänyt valita toinen aihe, mutta en lultavasti olisi saanut mallia niihin. Kuvia olisi voinut ehkä editoida, mutta en ehtinyt. Olisin varmasti siten saanut kuvista parempia. 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

3

4